Известие

Collapse
No announcement yet.

За какво е това копче

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от ka4o_pi4a Покажи съобщение
    Здравейте колеги. За да не пускам нова тема реших да попитам тук. В бъдеще можеби ще купувам 156-ца фейслифт и искам да питам за какво служат копчетата и врътката до скоростния лост ? Благодаря !
    За врътката не мога да ти кажа,но ако изхождаме от преди фейстлифта може би е за регулиране на огледалата...до нея първото копче е за фаровете за мъгла, второто е за задните светлини за мъгла, а третото мисля изключваше някоя система
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от ka4o_pi4a Покажи съобщение
      Здравейте колеги. За да не пускам нова тема реших да попитам тук. В бъдеще можеби ще купувам 156-ца фейслифт и искам да питам за какво служат копчетата и врътката до скоростния лост ? Благодаря !
      Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
      За врътката не мога да ти кажа,но ако изхождаме от преди фейстлифта може би е за регулиране на огледалата...до нея първото копче е за фаровете за мъгла, второто е за задните светлини за мъгла, а третото мисля изключваше някоя система
      1) Врътката е за настройката на огледалата
      2) 1-вият бутон е за предните фарове за мъгла
      3) 2-рият бутон е за задния фар за мъгла
      4) 3-тият бутон управлява дали е включенa ASR (системата, която се грижи буксуването на предните колела да е минимално)
      There's always more money to make and more shit to bitch about.
      156 SW 2.4 JTD

Comment

Благодаря много. Къде ли не четох и не търсих.

Comment

Първоначално публикувано от zloster Покажи съобщение
          1) Врътката е за настройката на огледалата
          2) 1-вият бутон е за предните фарове за мъгла
          3) 2-рият бутон е за задния фар за мъгла
          4) 3-тият бутон управлява дали е включенa ASR (системата, която се грижи буксуването на предните колела да е минимално)
          Е значи все пак не съм подвел колегата
          156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Working...
          X